Поділитись:

«Волиньгаз» уже заманив 6 тисяч клієнтів в «Особистий кабінет»

Середа, 06 січня 2016, 12:21
«Волиньгаз» уже заманив 6 тисяч клієнтів в «Особистий кабінет»

Серед клієнтів газопостачальних компаній набувають популярності онлайн сервіси, через які можна подати показники, платити за газ і навіть поскаржитися на працівників підприємства.

"Особистий кабінет" на газовому порталі 104.ua працює лише кілька місяців, але кількість зареєстрованих користувачів постійно зростає. Станом на початок 2016 року в Україні сервісом користується 220 тисяч споживачів природного газу, з яких майже 6 тисяч - волиняни, - розповіли в прес-службі компанії.

"Реєстрація займає лише три хвилини, після чого клієнти отримують доступ до свого особового рахунку. Користувач бачить всю історію платежів, інформацію про пільги та супсидії, аналітику споживання у формі графіків, має можливість записатися на прийом і задати питання", - розповів Юрій Петрук, начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Волиньгаз".

40% користувачів сервісу використовують опцію "Заплатити за газ он-лайн". Однак у компанії розраховують, що цей показник з часом ставатиме вищим, оскільки якісне інтернет-покриття охоплює все більшу аудиторію.

Надрукувати
мітки:
коментарів