Поділитись:

У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)

Неділя, 11 вересня 2016, 13:49
У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)

У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)

Спортивний комплекс за чотири мільйони гривень відкрили при Нововолинській спеціалізованій школі I-III ступенів №1-колегіумі.

Стадіон оновили за гроші Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" (3 мільйони гривень) і бюджету міста Нововолинська (1 мільйон), – повідомили у прес-службі фонду.

У новому спорткомплексі є легкоатлетичні доріжки із сучасним покриттям, футбольне поле із штучним покриттям найновішого покоління, а також волейбольний та баскетбольні майданчики із якісним, нетравматичним покриттям.

Відкриття стадіону в Нововолинську співпало з Днем фізкультури і спорту. Відтак після урочистостей на стадіоні відбулася спартакіада школярів "Нововолинськ спортивний".

Упродовж 2015-2016 років це вже шостий спортивний об'єкт в області, реконструйований за підтримки Фонду. Раніше подібні зміни відбулися на стадіоні "Авангард" у Луцьку, в Ківерцях, Камені-Каширському, Маневичах та Любешові.

До слова, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив, що вибори до відкриття нового стадіону не мають ніякого стосунку:

"Часто доводиться чути, що відкриваємо такі об'єкти, як сьогодні, заради політики, виборів. Я не звертаю уваги на таких людей, бо це недалекі люди, які змагаються у своїх світах невідомо за що", - заявив Палиця.

Він додав, що його фонд робить нові стадіони, по-перше, аби "наші волиняни були в олімпійських збірних, щоб перемагали", а по-друге – "щоб відволікти молодь від алкоголізму, наркоманії".

У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
08:30
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024