Поділитись:

Команда "Модерн-Експо" поставила рекорд з драгонботу

Вівторок, 27 вересня 2016, 18:16
Команда

Веслувальники з "Модерн-Експо" поставили новий рекорд із драгонботу на дистанції 200 метрів.

Чергові змагання відбулися у суботу, 24 вересня. У них взяли участь вісім команд, зокрема із сусідніх країн, – повідомляє прес-служба компанії.

Команда

Веслувальники "Модерн-Експо" стали на воду поруч з чемпіонами світу і достойно показали свою спроможність діяти злагоджено.

Команда

Заплив на 500 метрів виявився новим досвідом для веслувальників, однак вони гідно справилися зі своїм завданням: спортсмени зуміли фінішувати.

Команда

"Заплив на 500 метрів вимагає багато тактичних наголосів, які дозволять покращувати наш перший результат. Нові вершини підкорено", – коментує капітан команд Віталій Рехнюк, начальник відділу якості.

Команда

Веслувальники поставили свій новий рекорд на дистанції 200 м – 52, 8 секунд.

Команда

"Мої надії та сподівання повністю виправдалися. Перед нами ставилася ціль достойно позмагатися з чемпіонами світу і ми показали свій кращий результат. Хоча команда не мала належної можливості підготуватися до змагань, втім була відчутна єдність у човні. Я задоволений хлопцями і хочу щиро привітати кожного з учасників, тих, хто проявив характер та мужність", – поділився враженнями капітан команди Віталій Рехнюк.

Команда

Команда

Команда

Команда

Довідка:

Драгонбот - офіційна назва спорту, походить від назви човна "Дракон". Історія цього виду спорту почалась понад 2000 років тому в Китаї. Сьогодні в Азії та Європі веслуванням на "Драконах" займається близько 150 мільйонів людей.

Надрукувати
мітки:
коментарів