Поділитись:

У Волиньради просять 600 тисяч на ізолятор для хворих на сказ тварин

Середа, 05 жовтня 2016, 13:55

КП "Ласка", у зв'язку з перерозподілом коштів обласного бюджету у вересні, попросила депутатів Волинської обласної ради виділити 600 тисяч гривень для притулку для бездомних тварин.

Про це стало відомо у середу, 5 жовтня, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Як розповіла директор установи Богдана Новарчук, ці кошти підуть для термінового будівництва ізолятора, в якому будуть утримуватися відловлені тварини з підозрою на сказ. Вона зазначила, що "Ласка" вже отримала 500 тисяч гривень від Міністерства екології та природних ресурсів України на притулок, ще 200 тисяч "добавив" бюджет Луцької міської ради.

Своє чергою, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик сказав, що в казні немає цих коштів та зауважив, що не отримував звернень про подібні проблеми.

"Це суто ваша ініціатива. Потрібно говорити про створення обласної програми, тоді вас будуть фінансувати з усіх видів бюджетів, але й вам доведеться перед нами звітуватися. Сідайте та працюйте разом зі спеціалістами, і у вас ніякої проблеми не буде", – резюмував очільник області.

Надрукувати
мітки:
коментарів