Поділитись:

Корпорація "Богдан Моторс" презентувала військову техніку (фото)

Середа, 12 жовтня 2016, 15:15
Корпорація «Богдан Моторс» презентувала військову техніку (фото)

На міжнародній виставці "Зброя та безпека 2016" АТ "Автомобільна Компанія "Богдан Моторс" представляє нові та вже добре відомі транспортні засоби військового призначення власної розробки та виробництва.

Серед них легкі броньовані тактичні автомобілі "БАРС-6" та оновлений "БАРС-8", утилітарний легковий тентований пікап "Богдан Карго", вантажні повнопривідні Богдан КМ-450 (КІА Military) та Богдан HD-65 4х4 (Hyundai), – повідомляє прес-служба компанії.

Всі автомобілі спроектовано та виготовлено або допрацьовано з урахуванням потреб Збройних Сил України та Національної Гвардії України для виконання різноманітних бойових задач на лінії фронту та забезпечення підтримки і логістики в тилу.На стенді "Богдан Моторс" також можна ознайомитись з продуктом цивільної безпеки – броньованим позашляховиком ToyotaLandCruiser 200, що відповідає класу захисту В6 для цивільних автомобілів.

Корпорація «Богдан Моторс» презентувала військову техніку (фото)

БАРС-8 – багатофункціональний броньований автомобіль з колісною формулою 4x4 і повною масою до 10,5 тонн. Відповідає сучасним світовим стандартам військової техніки і призначений для перевезення особового складу пересіченою місцевістю та ґрунтовими дорогами, а також для виконання різних тактичних завдань. Представлений на стенді оновлений зразок даної моделі броньовика має посилену підвіску, більш потужний двигун, подовжений кузов, на ньому також встановлено прототип бойового модуля з крупнокаліберним кулеметом 23 мм, що раніше використовувалися у військовій авіації.

Основні переваги:

Міцна та надійна рама, підсилена підвіска та мости, потужний 6,7-літровий з турбо-нагнітачем дизельний двигун від Cummins, потовщені зовнішні панелі та повний привід, легке обслуговування в польових умовах. ''БАРС-8'' забезпечує захист від мін та куль відповідно до стандарту бронезахисту STANAG 4569 Level 2. Доступні модифікації з 6-ступеневою механічною і 6-ступеневою автоматичною трансмісією. Автомобіль оснащено міжосьовим та міжколісним диференціалами.
БАРС-8 має вантажопідйомність 1,5 тонни, його максимальна пасажиромісткість складає 8 солдат і 2 члени екіпажу. На транспортному засобі може бути встановлено різні бойові модулі. Максимальний здоланий кут підйому становить 60%, максимальний кут крену 40%, легко перетинає брід до 50 см в глибину і може переміщуватися уздовж глибокої колії завдяки дорожньому просвіту 28 см.

БАРС-6 – багатофункціональний броньований повнопривідний автомобіль повною масою до 7 тонн, який розроблено відповідно до вимог та досвіду сучасних військових операцій. Призначений для виконання тактичних завдань, охорони блокпостів, транспортування особового складу, перевезення вантажів, а також для розвідувальних та спеціальних операцій.

БАРС-6 обладнано захистом від мін та куль за стандартом STANAG 4569 Level 1. Може використовуватись як автомобіль загального призначення, розвідувально-дозорний, медичний чи поліцейський автомобіль, а також для оснащення спеціальних підрозділів збройних сил (сил швидкого реагування, миротворчих підрозділів та військової поліції). Відповідає найвищим стандартам якості, спеціально розроблений для бойових цілей. Основні переваги автомобіля БАРС-6 – міцна та надійна рама шасі, повний привід, підсилена підвіска та мости, потовщені зовнішні панелі, легке обслуговування у польових умовах. Вантажопідйомність 1,5 тонни пасажиромісткість 4 солдати та 2 члени екіпажу. Може обладнуватись різними бойовими модулями. 3,9-літровий чотирициліндровий дизельний двигун Hyundai D4DА легко запускається при температурі повітря від – 35 С до +50 С. Трансмісія механічна, 5-ступенева. Автомобіль оснащено як міжосьовим, так і між колісним диференціалами. Максимальний здоланий кут підйому 60%, максимальний кут крену 40%. Легко долає брід глибиною до 50 сантиметрів, завдяки кліренсу в 25 сантиметрів може рухатись глибокою колією.

БОГДАН KM-450 (4X4)

Спеціально сконструйоване для військових потреб шасі може бути використане для створення як автомобіля загального призначення (бортова легка вантажівка з тентом), так і в якості бази для різноманітних спеціальних армійських машин: автомобіля управління вогнем артилерії, санітарного автомобіля, автомобіля зв'язку, лабораторії на колесах, легкої системи залпового вогню або протитанкових комплексів, мобільного житлового модуля тощо. Може також слугувати базою для легко броньованого вантажного автомобіля спецпризначення. Висока маневреність, як на твердому покритті, так і на пересіченій місцевості, здатність долати водяні перешкоди глибиною до 50 сантиметрів та підйоми 60%, завдяки кліренсу в 25 сантиметрів може рухатись глибокою колією. Автомобіль сконструйований спеціально для перевезення військового вантажу по пересічній місцевості та на дорозі без покриття. Вантажопідйомність 2,5 тонни, пасажиромісткість 12 бійців у повному озброєнні.Ця модель успішно зарекомендувала себе у військах південної Кореї та ряді інших країн світу.

Корпорація «Богдан Моторс» презентувала військову техніку (фото)

БОГДАН КАРГО (4х4)

Повнопривідний рамний автомобіль для перевезення особового складу і вантажу. БОГДАН КАРГО збудований на шасі розробки Isuzu. Трапецієподібна рама забезпечує жорсткість конструкції на бездоріжжі та пересіченій місцевості. Вантажопідйомність 1000 кг (шассі – 1100 кг), пасажиромісткість 8 бійців у повному спорядженні. В звичайному режимі автомобіль має задній привід, що дозволяє економити пальне під час руху по твердій поверхні. Передня вісь підключається електромуфтою за потреби, має понижений ряд. Може також постачатися як рамне шасі.
Комплектація включає центральний замок з дистанційним керуванням, кондиціонер, гідро підсилювач керма, протитуманні передні фари та стерео магнітолу з СD та USB, що робить цей армійський автомобіль здатним не тільки витримати серйозні випробування але й забезпечити комфорт екіпажу.

Корпорація «Богдан Моторс» презентувала військову техніку (фото)

БОГДАН (HYUNDAI) HD 65 (4х4) EURO-2

Автомобіль Богдан (Hyundai) – це завжди економічність, функціональність та надійність. Вони зручні в обслуговуванні та ефективні у використанні, стануть у пригоді при перевезенні будь-якого вантажу. Вантажопідйомність автомобіля разом з його паливною економічністю (витрати пального 18л/100 км) робить його дуже привабливим засобом перевезення армійських вантажів, а кліренс у 20 сантиметрів та повний привід з понижувальною передачею забезпечують йому високу прохідність на бездоріжжі та у складних дорожніх умовах, на твердому покритті. Автомобіль задньопривідний, а передня вісь може підключатися з кабіни водія за потреби. Доступні комплектації з моно- та повним приводом.

Комплектація автомобіля включає системи ABS та EBD, а також протитуманні фари, електричний підігрів дзеркал, центральний замок та інші опції, що забезпечують безпеку та комфорт екіпажу. Лавки в кузові легко складаються, що додає автомобілю універсальності: його можна використовувати не тільки в якості вантажівки, але й для перевезення особового складу. Робоча гальмівна система – гідравлічна, додаткова – газодинамічна.

Корпорація «Богдан Моторс» презентувала військову техніку (фото)

TOYOTA LAND CRUISER 200 GXR

Броньована версія цивільного позашляховика ToyotaLandCruiser 200 GXR, що має рівень захисту відповідно до класу В6 – захист від автоматичної стрілецької зброї калібру 7,62 мм та 2-х вибухів ручної осколкової гранати.

Автомобіль має восьмициліндровий турбо-дизельний двигун об'ємом 4,5 л, повний привід та автоматичну коробку перемикання передач. Додатково авто оснащено посиленими з вентильованими дисками 4-поршневими гальмами попереду та 2-поршневими позаду з гідравлічним підсиленням гальмівного зусилля. Посилена незалежна передня та задня підвіска додають керованості та маневреності в умовах міста та на бездоріжжі. Бронемашину оснащено усіма системами комфорту водія та пасажирів, як клімат контроль, підігрів сидінь, та ін. Клас бронезахисту підтверджено сертифікатом відповідності.

Надрукувати
мітки:
коментарів