Поділитись:

Гунчик задоволений тим, як заступник протистояв Палиці

Понеділок, 17 жовтня 2016, 10:18

Голова Волинської обласної адміністрації Володимир Гунчик попросив не заполітизовувати процес створення об'єднаних територіальних громад, як це було під час сесії Волинської обласної ради на прикладі Ратнівського району.

Про це стало відомо у понеділок, 17 жовтня, під час оперативної наради.

Очільник області переконаний, що не можна не погоджувати рішення, які були прийняті сільськими головами, після всіх відповідних обговорень серед населення, враховуючи самодостатність майбутньої ОТГ. Він закликав усіх посадовців, депутатів та інших чиновників активно брати участь у процесі створення ОТГ, щоб ще раз підказати оптимальний склад громади.

"Сесія показала, що деякі політики побачили за цим можливість впливу на електорат, я не боюся це говорити, бо маю більше інформації, ніж можу сказати, і знаю, що вибори будуть", – сказав керівник.

Також Гунчик відзначив свого заступника Сергія Кошарука, який доповідав на сесії обласної ради щодо змін до плану розвитку територій Волинської області.

"Я був задоволений, як ви відповідали, навіть коли голова ради на вас тиснув. Якщо хтось вважає, що громада не самодостатня, то дані на екран – і їдьте туди й доказуйте, але в процесі обговорення, а не потім вже махати кулаками", – завершив голова ОДА.

Надрукувати
мітки:
коментарів