Поділитись:

Трагедія на заводі у Нововолинську: одна людина загинула

Середа, 19 жовтня 2016, 10:38
Трагедія на заводі у Нововолинську: одна людина загинула

На Нововолинському ливарному заводі унаслідок того, що відлетіло днище ємності для технічних рідин, постраждало двоє працівників. Один із них загинув.

Про це у коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент" повідомив директор підприємства Олександр Доманський.

Інцидент трапився у вівторок, 18 жовтня.

Як розповів керівник заводу, працівники будівельно-господарчого відділу разом з начальником готували ємність для технічних рідин на дворі. Ця ємність об'ємом 38 метрів кубічних, зі слів Олександра Доманського, вже була у використанні, тому деякі її ділянки потрібно було заварити.

"Після того, як її почали фарбувати, начальник відділу вирішив проінспектувати роботи, оглянути зварні шви, відстежити, чи немає витоків повітря. Для цього підключили систему і подали дуже низький тиск у бочку. Але, поки із незрозумілих причин, днище бочки на місці зварки під тиском повітря відірвалося", – розповідає керівник підприємства.

Олександр Доманський додає, що поряд знаходилося риштування, з якого перед цим фарбували люди. "В момент випробування нікого поряд не було", – наголошує він.

"Але відірвалися днище, вдарило по риштуванню, і воно полетіло до людей, які спостерігали за цим процесом. Травмувало начальника і одну людину, яка там працювала за цивільним договором", – каже директор.

У результаті двоє людей потрапило до лікарні в тяжкому стані. Одна померла, інша – начальник відділу – зараз лежить у реанімації.

"Займаємося, надаємо допомогу. Дуже уважно підходимо до цього питання. Виправити ситуацію неможливо, але треба зробити так, щоб хоча б якийсь позитив для людей був", – підсумовує керівник підприємства.

Як підтвердили у Нововолинському міському відділі управління ДСНС, загоряння на території заводу не було, тому пожежники на місце події не виїжджали.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
29 березня 2024
28 березня 2024
27 березня 2024