Поділитись:

Із санаторію "Турія" знову стягують борги

Понеділок, 24 жовтня 2016, 16:08

Керівництво комунального обласного санаторію матері і дитини "Турія" досі не розрахувалось за продукти харчування, які постачались ще у 2013 році. Тож підприємець стягнув ці кошти у судовому порядку.

Про це йдеться на сайті Kowel.com.ua.

Упродовж вересня–листопада 2013 року підприємець постачав продукти харчування у санаторій "Турія". Але досі не отримав за них грошей. Тож через господарський суд Волинської області він стягнув 256 519,45 гривень боргу.

За тиждень до цього інциденту той же суд задовольнив позов директора ковельського приватного підприємства "Приватбуд" Леоніда Панчука, стягнувши з "Турії" заборгованість на суму 26 311,47 гривень за проведення ремонтних робіт.

До слова, під час перевірки витрат, включених до акту виконаних робіт в "Турії", виявили завищення кількості використаних матеріалів на 5 040,00 гривень.

Нагадаємо, що у вересні господарський суд Волинської області видав наказ про примусове стягнення з "Турії" боргів на користь іншого підприємця на суму 354 200,28 гривень. А колишній директор санаторію Віталій Донець наразі судиться з Держфінінспекцією та ревізором Іриною Ліщук.

Надрукувати
мітки:
коментарів