Поділитись:

У Володимирі-Волинському не задоволені ремонтом дороги (фото)

Вівторок, 25 жовтня 2016, 12:12

Міська влада Володимира-Волинського не задоволена темпами і якістю ремонту дороги працівниками "Аміли".

Тож 24 жовтня у Володимир-Волинський завітали представники Служби автомобільних доріг у Волинській області, аби пояснити ситуацію представникам влади та місцевим ЗМІ щодо незадовільного виконання ремонтних робіт, – інформує Володимир Медіа.

У присутніх було багато запитань шодо темпів ремонту та умов тендеру, який відбувся ще влітку цього року. На жаль, спеціалісти не змогли на них відповісти. Вони лише зазначили, що зустрічалися з представниками "Аміли", які пообіцяли до кінця листопада за сприятливих погодніх умов (в дощ класти асфальт заборонено) виконати усі заплановані роботи.

За словами представників Служби автомобільних доріг, якість дорожнього покриття відремонтованої ділянки на вулиці Ковельській відповідає усім встановленим нормам.

"Ми виїжджали, на місці виконання робіт працювала комісія… До якості покладеного асфальтного покриття ніяких зауважень, згідно з ДБНу, немає. Ті, хто кажуть, що тут хвилі, хай нам покажуть, де вони тут є, ті хвилі", – зазначила представник Служби автомобільних доріг у Волинській області Марія Гадзь.

Нагадаємо, підрядна організація "Аміла" влітку 2016 року виграла тендер на проведення ремонтних робіт на вулиці Ковельській у місті Володимир-Волинський. Замовник робіт – Служба автомобільних доріг. "Аміла" виконує подібні роботи не тільки у Володимирі. Мешканці інших населених пунктів також мають ряд претензій до цієї підрядної організації.

Надрукувати
мітки:
коментарів