Поділитись:

Директора британської компанії судили на Волині

Середа, 13 січня 2016, 17:00
Директора британської компанії судили на Волині

Директор британської компанії "GROUBER TRADERS LLP" Рейчел Еріксон на Волині стала фігурантом судового процесу через приховування певної частки товарів на митному кордоні.

В липні 2015 року компанія "GROUBER TRADERS LLP" постачала одяг на столичне підприємство "Beta Prom Group" LTD, – повідомляє видання Під прицілом.

Під час огляду вантажівки митники "Ягодина" виявили на 47 тисяч одиниць одягу більше, ніж зазначали в супровідних документах. Вартість цієї "зайвої" продукції – 8,85 мільйонів гривень.

Після цього митники склали протокол про порушення митних правил, який невдовзі скерували на розгляд суду, адресуюючи звинувачення директору підприємства-перевізника – Рейчел Еріксон.

Захисниця британської компанії в суді доводила, що підсудна не мала жодного відношення до поставки товару, а тим паче до його митного оформлення. Разом з тим юристка запевнила, що винного в порушенні вже знайшли та звільнили – ним виявився вантажник складу фірми відправника, який наплутав з документами.

Зрештою, Любомльський районний суд закрив провадження відносно Рейчел Еріксон зважаючи на те, що в діях жінки не було складу правопорушення.

Наразі справа перебуває на розгляді в Апеляційному суді Волинської області, оскільки суд першої інстанції постановив весь зайвий вилучений товар передати митниці.

Однак представниця британської компанії з таким рішенням суду не погодилася та подала апеляційну скаргу.

Надрукувати
мітки:
коментарів