Поділитись:

У ківерцівському лісі зловили крадіїв деревини

Неділя, 06 листопада 2016, 10:02
У ківерцівському лісі зловили крадіїв деревини

У межах ківерцівського лісництва ДП "Ківерцівське ЛГ" впіймали на крадіжці дуба двох місцевих чоловіків - жителів міста Ківерці.

Чоловіки зрізавши дерево діаметром 50 см і розпилявши його на 3 метрові колодки, лишили все у лісі. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Втім у масиві з рейдом перебували працівники лісництва та мобільної бригади лісогосподарського підприємства ДП "Ківерцівське ЛГ". Помітивши у лісі свіжозрізане дерево, лісоохоронці вирішили дочекатися порушників на місці. Менше ніж за годину чоловіки прибули забирати "своє".

"Що особливо вражає: зловмисники для таких справ уже вигадують найрізноманітніші методи і способи", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Зокрема ці чоловіки навантажили деревину цінної породи на саморобні візочки і вже збиралися везти вкрадене додому, коли лісова охорона вийшла із засідки. Лісопорушники зізналися, що зрізане древо – то їхніх рук справа і, звісно, запевняли, що планували використати дуб для власних потреб.

Проте тепер чоловікам необхідно буде як мінімум сплатити штраф та погасити суму завданих збитків, яка становить при цьому майже 9 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів