Поділитись:

Ігор Гузь погрожує "набити морду" нардепу

Четвер, 10 листопада 2016, 18:44
Ігор Гузь погрожує

Народний депутат Ігор Гузь заявив, що "наб'є морду" народному депутату Олексію Мушаку від БПП у разі, якщо він винесе на засідання сесії Верховної Ради постанову потаємно, без публічного обговорення.

Про це він сказав у прямому ефірі видання "Буг" у четвер, 10 листопада.

Йдеться про ситуацію, яка склалася з голосуванням за підвищення зарплат нардепам. Ігор Гузь наголосив, що проект постанови щодо підвищення зарплат внесли за 5 хвилин до голосування без публічного обговорення, тож більшість депутатів не знали про цей пункт і голосували за весь проект бюджету в першому читанні.

"Це була катастрофічно неприємна ситуація. Ми приймали бюджет країни, і за 5 хвилин до процесу прийняття без оголошення з трибуни, місця, без публічного обговорення підсунули та зареєстрували постанову про збільшення депутатам зарплат вдвічі. Я і багато моїх колег, які багато про це говорять, не знали, що ця постанова включена у загальний бюджет. І ми проголосували, думаючи за загальний бюджет", – наголосив він.

Нардеп Гузь поінформував, що вищезгаданий проект запропонував депутат Олексій Мушак.

"Я йому сказав у Верховній Раді й публічно: "Якщо ще раз таке буде, я йому наб'ю морду". Хоча мої виборця не люблять, коли депутати б'ються, але за таке я б набив морду, тому що ця людина підставила конкретно мене. Я йому кажу: "Ти хочеш добитися підвищення зарплати? Але ти повинен робити це публічно, як мінімум вийти на трибуну Верховної Ради і сказати". Тоді це не кіт в мішку. Тоді це рішення публічне", – резюмував нардеп.

Дивитися з 58 хвилини 30 секунд на YouTube:

Надрукувати
мітки:
коментарів