Поділитись:

Волинська поліція відповіла на звинувачення ректора ЛНТУ

П'ятниця, 11 листопада 2016, 13:10
Волинська поліція відповіла на звинувачення ректора ЛНТУ

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом незаконного проникнення в приміщення службового кабінету ректора Луцького Національного технічного університету Петра Савчука відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину.

Поліція встановлює осіб причетних до правопорушення та з'ясовує всі обставини цього інциденту, – повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

На екстрену лінію виклику поліції "102" надійшло повідомлення від працівника Луцького Національного технічного університету про те, що в приміщення вищого навчального закладу проникли невідомі особи, які на думку заявника, могли вчинити крадіжку. Подію належним чином було зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Луцького відділу поліції.

Протягом доби, слідчі за фактом незаконного проникнення, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 162 Кримінального кодексу України. Санкція статті, окрім, штрафу, зокрема, передбачає до трьох років обмеження волі.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліція встановлює всіх осіб, причетних до інциденту.

Принагідно, повідомляємо, що звинувачення керівника вишу щодо причетності до інциденту співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області є абсолютно безпідставними. Затримані у навчальному закладі особи не є співробітниками ГУНП в області.

Читайте також: "У РОЗГРОМІ КАБІНЕТУ РЕКТОРА ЛНТУ ПІДОЗРЮЮТЬ ПОЛІЦІЮ (ФОТО)"

Надрукувати
мітки:
коментарів