Поділитись:

Ігор Гузь сказав, як вплине на Україну перемога Трампа

Субота, 12 листопада 2016, 12:20

Народний депутат України, заступник голови комітету закордонних справ Ігор Гузь запевнив, що перемога Дональда Трампа на виборах у США не матиме поганих наслідків для України.

Про це він сказав в ефірі Протилежного Погляду LIVE 11 листопада.

"Я скажу, що в Україні демонізували цю персону (Дональд Трамп, - Конкурент). На превеликий жаль, Трамп піддався на провокацію окремих своїх радників, які мали свого часу дотикання до України, збили його з пантелику, як на мене. Республіканська партія, яка висунула Дональда Трампа, завжди відрізнялася від демократів більш такою яструбиною політикою, жорсткою, більше агресивною політикою проти Радянського Союзу, Росії і підтримувала країни Східної Європи. Я переконаний, що не треба демонізувати Трампа, лити крокодилячі сльози", – зазначив він.

Гузь зазначив, що з Трампом , його адміністрацією, держсекретарем треба працювати, переконувати Трампа підтримувати Україну не гірше, ніж це робив Обама.

"Я сподіваюся, що все буде гаразд. Проукраїнські політики вплинуть на Трампа. Ставлюся із симпатією до цього політика", – сказав нардеп.

І додав, що Дональд Трамп змінив риторику, в його останніх заявах не було антиукраїнських закликів, "це питання зійшло з авансцени для політиткуму України".

Надрукувати
мітки:
коментарів