Поділитись:

Колишній директор "Турії" виграв суд проти фінінспекції

Середа, 16 листопада 2016, 15:37
Колишній директор «Турії» виграв суд проти фінінспекції

Луцький міськрайонний суд задовольнив позов колишнього директора комунального санаторію "Турія" до Державної фінансової інспекції у Волинській області.

Черове засідання у справі відбулося 15 листопада, – повідомляє Громадське. Волинь.

Суд в особі судді Валентини Пушкарчук, розглянувши у відкритому засіданні позов Віталія Донця до Держфінінспекції у Волинській області та, зокрема, інспектора Ірини Ліщук, постановив вилучити з акту ревізії від 4 квітня 2016 року ряд висновків, у яких йдеться, що певні порушення і зловживання виникли з вини директора закладу, а також зобов'язав відкликати сам акт, що був надісланий у правоохоронні органи.

Отож, за допомогою Феміди Віталію Донцю вдалося реалізувати своє право на захист честі, гідності і ділової репутації

Нагадаємо: після ревізії в комунальному санаторії "Турія", що у Ковельському районі, його директора Віталія Донця рішенням Волинської обласної ради звільнили з посади у зв'язку із закінченням терміну контракту. Згодом він працював начальником управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Ковельської міської ради.

ЗМІ повідомляли, що Віталія Донця розшукують правоохоронні органи.

У вівторок представник позивача, адвокат Денис Деркач повідомив, що це неправда. Він стверджує, що його довіритель не переховується і займається незалежною підприємницьою діяльністю.

"Якби його розшукували, я б знав", – каже Денис Деркач.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ІЗ САНАТОРІЮ "ТУРІЯ" ЗНОВУ СТЯГУЮТЬ БОРГИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024