Поділитись:

"Модерн-Експо" очолило рейтинг експортерів й імпортерів України

Середа, 23 листопада 2016, 15:58

Волинська компанія "Модерн-Експо" очолила ТОП-85 експортерів та ТОП-100 імпортерів України в національному бізнес-рейтингу.

Про це повідомляє прес-служба підприємства на своїй офіційній сторінці.

За підсумками статистичної оцінки показників зовнішньоекономічної діяльності, компанія "Модерн-Експо" стала лауреатом нагороди IMPORT EXPORT AWARD і посіла:

  • 1-е місце в ТОП-85 серед експортерів України за критерієм "Сумарна номінація" в торгівельній групі "Пластмаси, полімерні матеріали та вироби з них";
  • 1-е місце в ТОП-100 імпортерів серед підприємств України у сфері зовнішньоекономічної діяльності за сумою місць чотирьох показників зовнішньоторговельної діяльності "Сумарна номінація" в торгівельній групі "Пластмаси, полімерні матеріали та вироби з них".

На офіційному сайті національного бізнес-рейтингу сказано, що нагороду IMPORT EXPORT AWARD вручають компаніям, які вносять відчутний вклад у розвиток міжнародної торгівлі, показують значний товарообіг і створюють імідж України на світовому ринку як правової й економічної розвиненої країни.

Союз Національних бізнес-рейтингів має широку географію представництв в Євразії: Азербайджані, Білорусії, Грузії, Казахстані, Узбекистані, Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів