Поділитись:

Начальника волинської поліції хочуть звільнити

Четвер, 01 грудня 2016, 13:51
Начальника волинської поліції хочуть звільнити

Депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов запропонував депутатам прийняти звернення до міністра внурішніх справ Арсена Авакова з вимогою звільнити тимчасового виконувача обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпигу.

Про це стало відомо у четвер, 1 грудня, під час засідання сесії.

Обранець громади сказав, що така ініціатива виникла через бездіяльність поліції у розкритті справи проникнення у кабінет ректора ЛНТУ Петра Савчука.

"Пройшло вже 20 днів, а слідчі не називають імен. До того ж у відповіді на запит інформаційного агенства вони зазначили, що не мають достатніх доказів для оголошення підозри будь-кому", – зачитав політик.

Заступився за Шпигу Сергій Слабенко, який зауважив, що розбиратися потрібно зі слідчими. Підтримав його і Василь Столяр, навіть вказавши, кого саме потрібно звільнити.

"Вигнати потрібно Петрушина, начальника слідства і першого хабарника", – сказав він.

Своєю чергою, голова Волиньради Ігор Палиця підтримав звернення і запропонував направити його і до генерального прокурора Юрія Луценка.

"Якщо новій поліції не дати по рукам, то вони і до вас залізуть. Якщо ректор бере хабарі – зловіть. Насправді ми бачимо ріст злочинності, а їхніх дій – ні", – резюмував голова, а депутатський склад підтримав звернення.

Надрукувати
мітки:
коментарів