Поділитись:

У Княгининівській громаді поширюють антиагітки

Понеділок, 05 грудня 2016, 15:55

У Княгининівській об'єднаній територіальній громаді на Волині поширюють друковані матеріали, що містять негативну інформацію про зареєстрованих кандидатів на посаду сільського голови.

Відповідні друковані матеріали зафіксували спостерігачі ОПОРИ у суботу, 3 грудня.

На вулицях села Княгининок Волинської області спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА виявили друковані інформаційні листівки під назвою "Маяк: Ваше світло правди у темряві брехні" (село Маяки було перейменовано у Княгининок у зв'язку із процесом декомунізації в Україні).

На сторінках листівок міститься негативна інформація про кандидатів на посаду Княгининівського сільського голови об'єднаної територіальної громади Олену Твердохліб ("Українське об'єднання патріотів "УКРОП") та Михайла Шелепа ("Громадський рух "Народний контроль").

У відповідних друкованих матеріалах ідеться про вибори в об'єднаній громаді. Увага зосереджується на нібито невідповідності двох кандидатів посаді Княгининівського сільського голови. Листівка завершується фразою: "Продовження буде! Шукайте наступні номери "Маяка" у ваших поштових скриньках".

Відомості про замовника друку, особу, що виготовила матеріал, відповідального за друк та тираж не зазначаються, у чому вбачаються ознаки порушення виборчого законодавства. Також вміст листівок може містити недостовірну інформацію про кандидатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів