Поділитись:

ДТЕК знову приймає вугілля з Волині

Вівторок, 19 січня 2016, 09:17
ДТЕК знову приймає вугілля з Волині

Холдинг ДТЕК відновив прийом вугілля шахт Львівсько-Волинського басейну.

Сталося це 16 січня, однак офіційно про це стало відомо тільки сьогодні з посту у Facebook керівника департаменту із зовнішніх комунікацій "ДТЕК Енерго" Ірини Мілютіної, - повідомляє UA1.com.ua.

"Поставки відновлені на прохання і під гарантії Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Водночас необхідні для прийому вугілля документи з боку Державної вугільної компанії поки що не було надано, тому вугілля приймається на склади ТЕС "ДТЕК Енерго" на умовах зберігання", - йдеться у пості.

Міненерговугілля гарантувало, що в найближчі дні питання буде врегульовано.

Усі контракти і специфікації, необхідні для поставок вугілля Львів-Волині на теплові станції "Західенерго" будуть узгоджені і підписані з боку "Центренерго" і Державної вугільної компанії до кінця поточного тижня. Це дозволить документально оформити вугілля, що надходить на ТЕС "ДТЕК Західенерго", а також відновити постачання вугілля "ДТЕК Енерго" на теплоелектростанції "Центренерго", – додала Мілютіна.

Нагадаємо, 14 січня стало відомо, що ДТЕК, який належить Рінатові Ахметову, відмовився від закупівлі вугілля на ДП "Волиньвугілля" з 14 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДП "ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ" ЗАЗНАЄ ЗБИТКІВ ЧЕРЕЗ ВІДМОВУ ДТЕК ПРИЙМАТИ ВУГІЛЛЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів