Поділитись:

«Окей, почну все знову»: у Володимирі працює музикант з Донецька (відео)

Субота, 05 листопада 2022, 13:40
«Окей, почну все знову»: у Володимирі працює музикант з Донецька (відео)

Музиканту Юрію Бенгальському, який нині живе і працює у Володимирі, уже двічі довелося залишати рідну домівку через війну.

Про його життєву історію розповідає Волинський Інститут Права.

У 2014 році через війну Юрій Бенгальський разом із сім’єю виїхали з Донецька та переїхали до Бразилії. У 2016 році вони повернулися до України та почали жити у Білій Церкві. Але через повномасштабну агресію росії його дружина та донька в цілях безпеки виїхали за кордон.

Після цього Юрій поїхав до Володимира, адже там була відносно спокійна ситуація, а мама його учня допомогла знайти вільне житло.

«Коли я сюди їхав, то моніторив, де мені грати. Я просто затятий музикант і хочу завжди десь грати. Таким чином я побачив, що тут є музична шкода. Окей, почну все знову», – розповідає Юрій Бенгальський.

Свої перші кроки у культурному житті Володимира він почав з місцевої музичної школи. Далі було чимало виступів на різноманітних імпрезах. Активність та
професіоналізм Юрія помітили представники місцевої влади.

Що було далі – дивіться у відео.

Довідково:
Реалізація ініціативи відбулася в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів