Поділитись:

Оселя, яка не перебуває під охороною, знаходиться у зоні ризику, – поліція охорони Волині*

Вівторок, 18 квітня 2023, 18:00
Оселя, яка не перебуває під охороною, знаходиться у зоні ризику, – поліція охорони Волині*

Відсутність охорони збільшує ризик злочинної діяльності й може призвести до шкоди майну і загрожувати життю людей.

Оселя, яка не перебуває під охороною, може зазнати багатьох ризиків, зокрема:

Крадіжки чи пограбування – найпоширеніший спосіб заволодіти майном, якщо воно не охороняється. Це легка мішень для злочинців, які можуть викрасти все, що вам дороге. Не допустіть цього –  зверніться до поліції охорони завчасно.

Зловмисники можуть зіпсувати ваше майно або навіть заподіяти шкоду будівлі, дверям чи вікнам квартири. Наші фахівці підберуть найкращі варіанти захисту саме для вашої оселі.

Якщо у будинках є легкозаймисті матеріали або електричні прилади, що можуть спалахнути від перепаду напруги, то є високий ризик пожежі. Завадити цьому допоможуть датчики диму та інше допоміжне обладнання.

Неавторизований доступ – це актуальна проблема будинків, власники яких знаходяться на виїзді чи за кордоном. Небажані відвідувачі можуть використати будинок для власних потреб, чи незаконних цілей. Хорошим варіантом буде фізична охорона та цілодобовий контроль пульта централізованого спостереження.

Важливо комбінувати різні варіанти для повноцінної безпеки будинку.

До 30 квітня 2023 року в рамках дії Всеукраїнського проєкту «Варта вашої оселі» власники житла , які подадуть заявку на обладнання своєї оселі сигналізацією, сплатять за монтажні роботи 99 гривень.

Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті https://securitypolice.com.ua , або за номером телефону – 9899 (безкоштовно з мобільних). Чекаємо на Ваше звернення!   

Надрукувати
мітки:
коментарів