Поділитись:

Ганяла на «джипі»: під Луцьком зловили 22-річну водійку з «лівим» посвідченням (фото)

Середа, 26 квітня 2023, 12:15
Ганяла на «джипі»: під Луцьком зловили 22-річну водійку з «лівим» посвідченням (фото)

На трасі Устилуг – Луцьк – Рівне за перевищення швидкості зупинили автівку – як з'ясувалося, 22-річна керманичка мала фальшиве водійське посвідчення.

Про це у середу, 26 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Днями патрульні здійснювали контроль швидкості за допомогою TruCAM поблизу населеного пункту Піддубці, що на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне. 

Інспектори зупинили позашляховик Jeep Wrangler за перевищення швидкості. За кермом автомобіля перебувала 22-річна жінка.

«Під час перевірки посвідчення водія стало зрозуміло, що воно має ознаки підробки. По-перше, документ не був зареєстрований в спеціальних поліцейських базах. До того ж було встановлено, що керманичка ніколи не отримувала водійське посвідчення у законному порядку», – зазначили у патрульній поліції.

Оскільки такі дії громадянки несуть кримінальний характер, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Нині, за цим фактом уже відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 138 (Використання завідомо підробленого документа) ККУ. Тим часом патрульні винесли на водійку об'єднану постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Ганяла на «джипі»: під Луцьком зловили 22-річну водійку з «лівим» посвідченням (фото)Ганяла на «джипі»: під Луцьком зловили 22-річну водійку з «лівим» посвідченням (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів