Поділитись:

Очільник Волині проситиме Гройсмана терміново довести митниці індикативні показники

Понеділок, 06 лютого 2017, 12:31
Очільник Волині проситиме Гройсмана терміново довести митниці індикативні показники

Волинська митниця не отримала від ДФС індикативних показників на січень та лютий .

Про це стало відомо у понеділок, 6 лютого, під час оперативної наради в голови Волинської обласної державної адміністрації.

Для того, щоб не допустити минулорічної ситуації, коли ДФС встановлювала індикативи фактично, часто їх завищуючи, Волинська ОДА звернеться до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням терміново надати їх для області.

Як розповів заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман, спрогнозований самими митниками на основі минулорічних даних показник в 270 мільйонів гривень на січень було перевищено на 120 мільйонів. В лютому вони планують зібрати 435 мільйонів гривень.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що несвоєчасне доведення індикативних показників створює проблеми в розумінні того, яка частина коштів повинна перебувати на спецрахунках обласного бюджету (50 % від перевиконання індикативних показників митницею буде спрямовано на ремонт та відновлення доріг). Те саме стосується і спецрахунку Волинської митниці, оскільки 10 % від перевиконання використають на облаштування тієї ж самої митниці, зокрема пунктів пропуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ГУНЧИК КАЖЕ, ЩО ВІН "ХОДИТЬ І ШТУРХАЄ"

Надрукувати
мітки:
коментарів