Поділитись:

Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)

Понеділок, 29 травня 2023, 16:20
Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)

Різнобарв'я квітів, прохолодна тінь соковитої зелені і... спокій. Так зустріне перехожого вулиця Братковського, що у серці Старого міста в Луцьку.

На противагу шуму від мурашника (так, то ми про ринок, що по сусідству), тут панує тиха і спокійна атмосфера. І це додає особливого шарму вулиці. 

Напевно, нема лучанина, який не прогулювався нею до замку, кірхи чи просто, щоб поблукати і доторкнутися до місць, де народжувався Луцьк.

Тут хочеться все розглядати і нікуди не поспішати. Особливо гарно у «золоту годину», коли по стінах будинків бігають тіні, у вікнах виблискує помаранчеве проміння, а небо таємничо міняється в кольорі.

Але й опівдні тут не менш приємно погуляти. Так комфортно і так по-літньому...

Сайт новин Луцька і Волині «Конкурент» пропонує й вам доторкнутись до цієї облюбованої місцевими й туристами місцини.

Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото)Літо на порозі: вулиця Братковського вабить тишею і квітами (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів