Поділитись:

Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)

П'ятниця, 23 червня 2023, 11:56
Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)

У луцькому ЦНАПі на службі – чотирилапі працівники.

Так в установі долучилися до акції «‎Візьми собаку на роботу», – повідомили у ЦНАПі.

«Наші адміністратори спільно із фахівцями департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради  долучилися до акції, яку шанують в усіх куточках світу, «‎Візьми собаку на роботу» . Мета цієї ініціативи - привернути увагу до того, що відповідальність за безпеку та комфорт домашніх тварин лежить на людях. Нещодавні події це вкотре підтвердили... 
Байдужими не залишилися ні працівники, ні відвідувачі ЦНАП: Доллі, Санта, Бублик та кішечка Буся своєю «працею» дарували гарний настрій та приємні емоції», – йдеться у повідомленні.


В Україні подібні заходи започатковані Club 4 Paws у 2013 році. Цьогоріч організатор акції закликає допомогти тваринам, що постраждали від війни.

Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото)Хвостаті і вусаті: у луцькому ЦНАПі «працювали» пухнастики (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів