Поділитись:

У Луцьку дві сім'ї отруїлися у «Пузатій хаті»

Середа, 12 липня 2023, 16:16
У Луцьку дві сім'ї отруїлися у «Пузатій хаті»

Дві сім’ї лучан отримали симптоми отруєння після того, як пообідали у ресторані «Пузата хата», що на верхньому поверсі ЦУМа.

Про це ІА «ВолиньPost» розповіла лучанка Альона Остапович, одна із тих, хто мав погане самопочуття після прийому їжі у цьому закладі.

За словами жінки, вона разом з чоловіком та дитиною і ще одним подружжям їли у «Пузатій хаті» у неділю, 9 липня, близько 17:00.

Вже у ніч на понеділок дорослим стало погано. Дитина, каже лучанка, майже нічого не з'їла. У всіх з’явився біль в животі, а також здуття і нудота. Троє з чотирьох мали діарею та двоє із них – підвищену температуру. До лікарні лучани не зверталися. Кажуть, протягом двох днів пили таблетки та споживали лише воду.

«Ми їли у "Пузатій хаті" і раніше доволі часто. Завжди все було нормально», – розповідає жінка. Цього разу брали різні страви, але з того, що їли усі четверо, – страви із курятиною у складі.

Про неприємну ситуацію Альона Остапович написала у соцмережах.

Каже, хотіла лише, аби люди знали, що варто бути обережнішими, споживаючи тут їжу. Після того, додає, про несвіжу їжу у «Пузатій хаті» в неділю їй у приватні повідомлення написали й інші лучани.

Жінка вирішила повідомили про прикрощі і сам заклад й написала на сторінку мережі в інстаграмі. Проте там їй відповіли лише:

«Дуже шкода, що так трапилося».

Журналісти намагалися отримати коментар від ресторану. За телефоном «гарячої лінії», який вдалося відшукати, у вівторок, 11 липня, запевнили, що з’ясують ситуацію та перетелефонують та передадуть контакти тим, хто її прокоментує. Утім коментаря на момент публікації журналісти так і не дочекалися.

Закликаємо волинян: якщо свіжість страви, яку вам подали, викликає сумніви, попросіть надати документи, що підтверджують якість продуктів. Заклад порушує закон, якщо приховує від вас цю інформацію.

У випадку, якщо наслідком відвідування закладу громадського харчування все ж таки стало харчове отруєння, доказом цього може стати чек. При перших симптомах отруєння, обов’язково зверніться до лікаря для засвідчення цього факту.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів