Поділитись:

У центрі Луцька – перебої з водопостачанням: шукають місце пориву

Четвер, 20 липня 2023, 21:05
У центрі Луцька  – перебої з водопостачанням: шукають місце пориву

Через прихований порив водопроводу в центральній частині Луцька по вулиці Богдана Хмельницького ведуться аварійні пошуково-ремонтні роботи. У зв’язку з цим на кількох вулицях періодично припиняють водопостачання, оскільки місце витоку води ще не виявлене, а підтоплення може призвести до просідання грунтів.

Про це повідомляє Луцькводоканал.

Складність ситуації полягає в тому, що аварійний порив стався під бруківкою по вулиці Богдана Хмельницького на глибині близько трьох метрів. Ушкоджена мережа – польського виробництва, на ній стоять старі польські засувки. Ось чому пошук місця пориву складний і тривалий.

Роботи по усуненню наслідків аварійної ситуації триватимуть і завтра, 21 липня, а також до повного завершення відновлювальних робіт.

Аби не лишити мешканців прилеглих будинків зовсім без води, аварійники періодично відновлюють подачу водопостачання, особливо в години пік. Але змушені також зупиняти водопостачання, щоб запобігти можливому затопленню і руйнуванню дороги та просіданню підземних грунтів.

Тому періодично вода зникатиме у будинках по вулиці Богдана Хмельницького, Лесі Українки, Кривий Вал, Крилова, а також в будинку за адресою Набережна 8а. Наразі вода в усіх помешканнях є, але за кілька годин її подачу знову припинять.

Точного графіка перекриття водопостачання немає, оскільки тривають пошуки прихованого пориву. Мешканці будинків, голови ОСББ попереджені про ситуацію. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів