Поділитись:

300+ безкоштовних сайтів для благодійників від Weblium. Програма тільки набирає обертів*

Понеділок, 09 жовтня 2023, 18:31
300+ безкоштовних сайтів для благодійників від Weblium. Програма тільки набирає обертів*

Під час нинішнього повномасштабного вторгнення росії в Україну, Weblium, конструктор сайтів з українським корінням, виявив справжню підтримку українських благодійних організацій. За словами Даніелли Шихабутдінової, виконавчого директора Weblium, компанія надала безкоштовні інструменти зі створення веб-сайтів для понад 300 благодійних організацій на суму понад 1 млн. гривень.

Ця ініціатива, яка стартувала у квітні 2022 року, надає благодійникам можливість легко створювати та управляти своїми онлайн-присутностями в мережі. Благодійні фонди та організації можуть подати заявку та отримати доступ до розширеного тарифу Unlim, який включає більше 300 професійних шаблонів для сайтів, необмежену кількість сторінок та можливість спільної роботи з до 10 авторами.

"Weblium завжди був на боці України та готовий надавати підтримку у найважчі часи. Ми віримо, що доступ до якісних веб-сайтів допоможе благодійникам досягти більшого впливу та успіху у їхніх справах", – заявила Даніелла Шихабутдінова.

Загалом, станом на вересень 2023 року, Weblium надав послуги на суму більше 29 тис. доларів, що перевищує 1 млн. гривень за середньозваженим обмінним курсом. Ця ініціатива продовжує допомагати українським благодійникам під час нинішньої війни в якій ми обов'язково маємо перемогти.

300+ безкоштовних сайтів для благодійників від Weblium. Програма тільки набирає обертів*

Довідка

Weblium – світовий конструктор сайтів з українським корінням. Побачив світ у 2017 році. З того моменту завдяки цьому інструменту створено понад 300 тисяч сайтів. Має безкоштовний функціонал та просунуті комерційні тарифи. В компанії працює 50+ фахівців. Загальний обсяг інвестицій близько $3m. 

Надрукувати
мітки:
коментарів