Поділитись:

Цінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військова

Середа, 11 жовтня 2023, 16:49
Цінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військова

Військовослужбовиця військовослужбовиця Луцького окремого батальйону тероборони Збройних Сил України Анна Рекретюк показала розбиті прифронтові будинки і те, як у них намагаються навести лад. Жінка поділилась емоціями, які відчуває під час прибирання у будинках, де часто чути прильоти.

Анна поділилась, що щоразу під час прибирання прислухається у звуки прильотів. Про це написала на своїй сторінці у фейсбуці.

«Кожного разу, прибираючи хоч трішки більше ніж «підмести та помити посуд» у котрійсь із моїх багаточисельних тимчасових домівок або при наступному переїзді, вимиваючи собі куточок для обживання, думаю…: «от зараз як роз*бе ту хату - і всі мої зусилля марні …». Бо поки прибираєш - вслухаєшся у звуки далеких і не дуже прильотів», – пише військова і танцівниця в цивільному житті Анна.

Військовослужбовиця додає, що за 7 місяців служби лише дві ночі спала у своєму ліжку, тож закликала цінувати кожну таку ніч.

«Але рознесло тільки одну хату з них всіх)) не будемо рахувати продірявлені дахи та вилетівші вікна. Бо це як #добрийдень 
Пи.Си. Знаєте скільки ночей я спала у своєму ліжку за 7 з лишнім місяців? 2 …
Це я до того, що цінуйте кожну таку ніч. Бо війна ще надовго», – йдеться у дописі.

Цінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військоваЦінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військоваЦінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військоваЦінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військоваЦінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військоваЦінуйте кожну ніч у своєму ліжку, – волинська військова 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів