Поділитись:

На практичний іспит з водіння в Луцьку тепер можна записатися онлайн

Четвер, 19 жовтня 2023, 14:05
На практичний іспит з водіння в Луцьку тепер можна записатися онлайн

У волинському сервісному центрі МВС (колишнє МРЕО), куди звертаються щодо вирішення питання оформлення та переоформлення транспортних засобів, здачі водійських іспитів та отримання посвідчень тощо, дотепер була можливість записатися онлайн на всі послуги, окрім однієї.

Йдеться про іспит з водійської практики, на який люди брали талони в порядку живої черги. Проте, у сервісному центрі це змінили та додали можливість записатися онлайн і на цю послугу, – пише ВСН.

У Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Волинській області повідомили, що починаючи з 1 листопада можна записатися на практичний іспит з водіння онлайн. 

«Для підвищення якості надання послуг Головним сервісним центром МВС запроваджено онлайн запис на практичний іспит. Дана функція вже доступна і в нашій області також. Тому громадяни, які бажають скласти іспит з водіння вже можуть користуватися Е-записом та обирати зручний для себе день та час. Нагадую, що запис у доступі на два тижні вперед», – розповів начальник РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області Олександр Семчишин.

Олександр Семчишин зазначає, що кандидати у водії можуть обирати транспортний засіб, на якому складатимуть іспити, а саме: транспортний засіб сервісного центру МВС або ж навчального закладу.

«На базі сервісних центрів МВС є лише транспортні засоби категорії В. Тому просимо громадян, які завершують навчання на керування транспортними засобами інших категорій, звертатися до нас організовано та складати іспити на тих транспортних засобах, на яких проходили навчання в автошколі», – зауважив Олександр Семчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів