Поділитись:

У Прилуцькому окрузі – новий староста (фото)

Вівторок, 31 жовтня 2023, 11:36
У Прилуцькому окрузі – новий староста (фото)

Прилуцький старостинський округ очолив Петро Сущук.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії Луцькради у вівторок, 31 жовтня. 

«Затвердження старости дасть можливість забезпечити координацію роботи в Прилуцькому старостинському окрузі Луцької міської територіальної громади», – йдеться у пояснювальній записці.

До того ж, йому присвоїли 11-й (одинадцятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування.Також Петра Сущука ввели до складу виконавчого комітету міської ради.

Петро СущукПетро Сущук

Депутатка міської ради від фракції Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій поцікавилася у новообраного старости, які у нього плани на майбутнє та чи знає староста депутатів округу та як вони виконують свої обов'язки.

«Скажіть, які у вас пріорітетні питання, і що впершу чергу будете вирішувати? Крім того, ви зараз працюєте у школі і маєте знати чи є зараз доцільним питання будівництва укриття. І останнє – чи знаєте ви депутатів свого округу та як вони працюють?» – поцікавилась депутатка.

Алла НадточійАлла Надточій
 

Пан Петро відповів, що усі майбутні напрацювання були окреслені у плані розвитку округу. Серед основних напрямків діяльності – будівництво доріг, створення нових комунальних підприємств і дотримання благоустрою.

«Питання уже окреслені, вони зазначені у перспективному плані розвитку, який затвердила міська рада декілька років тому. Він розрахований на 2020-2024 роки. Здебільшого там йдеться про ремонти доріг та відкриття нових комунальних закладів. Також ніхто не знімав питання благоустрою. Укриття в школі в не найкращому стані. Ви це все бачили і його треба розбирати. Можливо, краще використати той фундамент і вирішити чи варто там будувати укриття. Батьки казали, що бажано збудувати там укриття», – каже новий староста.

Що ж до питання роботи депутатів в окрузі, то новий староста повідомив, що його відповідальність – це школа, бо він там працює і не може контролювати роботу інших обранців.

Довідково:
Сущук Петро Ігорович народився у селі Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області 28 червня 1969 року.
У 1984 році закінчив Прилуцьку загальноосвітню школу.
З 1984 по 1986 рік навчався у середній школі № 3 міста Ківерці.
У 1986 році вступив до Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки на історичний факультет.
Впродовж 1987-1989 років проходив службу в армії.
У 1989 році відновився як студент Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки, який закінчив у 1993 році за спеціальністю «Вчитель історії та правознавства».
З 1993 по 1995 роки працював вчителем історії у Домашівській загальноосвітній школі Ківерцівського району Волинської області. Протягом 1995-1996 років навчався на факультеті підвищення кваліфікації Волинського державного університету імені Лесі Українки за спеціальністю «Менеджер освіти».
З 1996 року працював у закладах позашкільної освіти Ківерцівського району на посадах керівника гуртків та методиста.
З 2002 по 2019 роки працював директором Ківерцівської районної станції юних туристів.
З 2020 року і по цей час працюю вчителем фізичного виховання комунального закладу загальної середньої освіти «Прилуцький ліцей № 29 Луцької міської ради».
З 2015 по 2019 роки був депутат Прилуцької сільської ради.

Нагадаємо: Луцька міська територіальна виборча комісія введе двох нових депутатів у Луцьку міську раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів