Поділитись:

У Луцьку водії перетворили газон на багнюку (фото)

Понеділок, 27 листопада 2023, 11:22
У Луцьку водії перетворили газон на багнюку (фото)

У Луцьку порушники правил паркування перетворили газон на суцільну багнюку.

Про це у понеділок, 27 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«У зв’язку з регулярними зверненнями громадян щодо порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів на вулиці Кравчука, 19а, інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради регулярно здійснюється перевірка дотримання водіями ч. 1 ст. 122 КУпАП, п. 15.10 «є» Правил дорожнього руху України, а саме: заборони влаштування стоянки авто на газоні (зеленій зоні).

Водії транспортних засобів, дбають лише про свій комфорт, не зважають на те, що стоянка з порушенням ПДР перетворює газон у багнюку.

Крім того, після стоянки на знищеному газоні, автомобілі розносять багнюку по вулицях та прибудинкових територіях, що аж ніяк не сприяє підтриманню чистоти», йдеться у дописі.

У департаменті зазначили, що від початку поточного року інспектори з паркування винесли 147 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності за згаданою адресою.

Штраф за таке порушення – 340 грн.

Лучан, які стали свідками розміщення автомобілів на зелених насадженнях, просять телефонувати на гарячу лінію ГШР: 067 0000 679, 066 102 1 102 або надсилати інформацію на Viber, Telegram, WhatsApp.

У Луцьку водії перетворили газон на багнюку (фото)У Луцьку водії перетворили газон на багнюку (фото)У Луцьку водії перетворили газон на багнюку (фото)У Луцьку водії перетворили газон на багнюку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів