Поділитись:

У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)

Понеділок, 27 листопада 2023, 16:03
У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)

У Володимирі за 1,9 мільйона гривень капітально відремонтували їдальню ліцею №1, крім того, ліцей отримав нове обладнання загальною вартістю близько 800 тисяч гривень.

Про це у понеділок, 27 листопада, повідомив у телеграмі міський голова Володимира Ігор Пальонка.

«Починаючи з минулого тижня, учні ліцею №1 отримують гаряче харчування в оновленій після капітального ремонту їдальні.

Сьогодні разом із директоркою навчального закладу Людмилою Самусєвою оглянув відремонтований об’єкт, на який з бюджету громади було виділено 1,9 мільйона гривень», – написав він.

За словами мера, упродовж кількох місяців працівники підрядної організації замінили в їдальні проводку для нового освітлення, відремонтували стіни, стелю, підвели каналізацію та змонтували вентиляцію. У межах проєкту капітального ремонту харчоблока також були встановлені рукомийники та закуплені нові меблі.

Пальонка додав, що завдяки участі громади у проєкті USAID «Говерла» ліцей №1 отримав нове обладнання загальною вартістю близько 800 тисяч гривень.

«Упевнений, що діти повинні не просто прийти в їдальню, аби похарчуватися, а й отримати задоволення від того, що вони приймають їжу. А в таких умовах шкільні страви точно смакуватимуть значно ліпше», – додав він.

У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку молодь організувала марш від будівлі Волинської обласної військової адміністрації до Луцької міськради з вимогою більше коштів витрачати на ЗСУ та менше на ремонти доріг, бруківок, однорічні насадження та інші непершочергові видатки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
21 квітня 2024
22 жовтня 2023
22 листопада 2022
21 липня 2022
26 березня 2022
13 лютого 2022
03 вересня 2021
01 вересня 2021
12 квітня 2021