Поділитись:

У Луцьку «паркохами» знищили газон біля драмтеатру (фото)

Понеділок, 18 грудня 2023, 17:35
У Луцьку «паркохами» знищили газон біля драмтеатру (фото)

У Луцьку муніципали оштрафували власників автівок, які влаштували «паркувальний майданчик» на газоні біля драмтеатру в центрі міста.

Про це у понеділок, 18 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Водії продовжують паркувати транспортні засоби на газонах (зелених зонах) не зважаючи на неодноразові роз‘яснення та накладені штрафи», – поскаржилися у департаменті.

Реагуючи на звернення, що надійшло на номер гарячої лінії «Групи швидкого реагування», інспектори з паркування виявили та притягнули до адміністративної відповідальності водіїв, які своїми автомобілями знищили зелені насадження біля Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

За стоянку на газоні власникам автівок виписали штрафи у розмірі 340 грн.

«Паркуючи своє авто на зеленій зоні, особливо у вологу погоду, ви не тільки порушуєте ПДР, але й руйнуєте сам трав’яний покрив, який хтось доглядає та косить. Тому, вкотре нагадуємо, що зелені насадження не є місцем для стоянки автомобілів!» – додали у мунварті.

Громадян, які стали свідками подібних порушень, просять телефонувати на гарячу лінію ГШР: 067 000 0 679, 066 102 1 102 або надсилати інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp.

У Луцьку «паркохами» знищили газон біля драмтеатру (фото)У Луцьку «паркохами» знищили газон біля драмтеатру (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів