Поділитись:

На Волині перевірили будівництво укриттів у навчальних закладах (фото)

Четвер, 21 грудня 2023, 07:51

Триває будівництво захисних споруд за кошти цільової субвенції з державного бюджету. 

Цьогоріч із державного бюджету для будівництва нових захисних споруд на Волині передбачили 47 млн гривень. На умовах співфінансування із місцевих бюджетів ці кошти спрямували на чотири заклади: Рованцівський ліцей, ліцей №1 м. Ковель, Ківерцівський ліцей №2 та Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, – повідомили на сторінці ОВА

На Волині перевірили будівництво укриттів у навчальних закладах (фото) На Волині перевірили будівництво укриттів у навчальних закладах (фото) На Волині перевірили будівництво укриттів у навчальних закладах (фото) 

Укриття Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою має площу 600 м.кв. Побудоване відповідно до державних будівельних норм, які вступили у дію з 1 листопада 2023 року. Розраховане на одночасне перебування 500 учнів. Відповідно до проєкту передбачено оснащення меблями, генератором та відповідним обладнанням, необхідним для навчання.

На Волині перевірили будівництво укриттів у навчальних закладах (фото) На Волині перевірили будівництво укриттів у навчальних закладах (фото) 

Укриття Рованцівського ліцею передбачено для 300 дітей, загальна площа забудови 1000 м.кв. Наразі в ліцеї навчається 475 учнів. Споруда вміщатиме одночасно усіх школярів.

У Ківерцівському ліцеї №2 укриття будується для 150 учнів. Загальна кількість школярів – 256. Тож навчання проводитимуть у дві зміни.

Ліцей №1 м.Ковель будують укриття площею 622 м.кв. Загальна кількість учнів 1282. Тут також передбачається навчання у дві зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів