Поділитись:

У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі (фото)

Неділя, 24 грудня 2023, 08:24
У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі (фото)

Ввечері, 23 грудня, у Львові, у приватному будинку на вулиці Княгині Ольги стався вибух. Рятувальники повідомили про чотирьох травмованих, з них двоє – діти. Загинули троє людей.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, – інформує Суспільне.

«На вул. Княгині Ольги стався вибух у приватному будинку. Є руйнування несучих стін. Можливо під завалами люди. На місці працюють рятувальні служби. Причини та наслідки встановлюються», – написав Садовий.

Зі слів рятувальників, попередньо – це вибух газу.

«Будівля двоповерхова, є руйнування і капітальних, і основних стін. Тривають роботи по розбору завалів», – розповів речник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі (фото)У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі (фото)У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі (фото)У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі (фото)

За інформацією Андрія Садового, вибух трапився у гаражі.

«У будинку проживає 6 людей. 2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Ще 2-х чоловіків шукають рятувальники. Можливо вони під завалами», – додав Андрій Садовий.

Станом на 23:15 під завалами знайшли тіло чоловіка. Йому приблизно 45-50 років. У суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки віком близько 70 років. Причину її смерті зʼясовують.

Близько опівночі Андрій Садовий також повідомив, що рятувальники знайшли третє тіло чоловіка, який загинув внаслідок вибуху у приватному будинку у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів