Поділитись:

Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)

Четвер, 04 січня 2024, 12:43
Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)

Супермаркет мережі в Еміратах Emirates Co-Operative Society облаштували стелажними системами та касами з луцького виробництва Modern Expo.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці заводу.

«Почнімо новий 2024 рік захопливою ритейл-історією, яка прилетіла до нас із сонячного Дубаю — супермаркет мережі Emirates Co-Operative Society.

Emirates Co-Operative Society є найбільшою мережею гіпермаркетів, супермаркетів та мінімаркетів у регіоні. Керівник проєкту з команди ритейлера неодноразово відвідував Україну та був вражений інноваціями, які вміло реалізовує Modern Expo! Він загорівся ідеєю створити подібний проєкт у ОАЕ. І ось результат: прекрасний магазин із сучасним дизайном.

Стелажні системи від Modern Expo демонструють відвідувачам найякісніші та найсмачніші товари. А наші стильні та сучасні касові бокси EVO забезпечують користувачам новий рівень зручності здійснення покупок. Такий магазин хочеться відвідувати знову і знову!

Впевнені, що новий рік принесе нам нові цікаві та успішні проєкти з Emirates Co-Operative Society!» – йдеться у дописі.

На сторінці підприємства також показали світлини результату своєї роботи – вже облаштований супермаркет з товаром на полицях.

Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото)Найбільша мережа супермаркетів Дубаю закупила стелажі з Луцька (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів