Поділитись:

«Шо це за х*йня з дорогами?» – постраждалий в ДТП на мосту у Луцьку звинувачує комунальників і владу

Неділя, 07 січня 2024, 10:34
«Шо це за х*йня з дорогами?» – постраждалий в ДТП на мосту у Луцьку звинувачує комунальників і владу

Автомобілісти, які постраждали внаслідок масштабної ДТП на мосту в Луцьку, звинувачують владу та комунальників у бездіяльності та мають намір судитися з ними через пошкоджені в аварії авто. 

Про це у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» написав учасник ДТП, що сталася на шляхопроводі на вулиці Рівненській, Влад Новосад.

Лучанина, автівка якого зазнала значних пошкоджень, обурило, що комунальні служби виїхали посипати слизькі дороги вже після того, як в місті сталися масштабні аварії на шляхопроводах на вулиці Рівненській та на проспекті Перемоги.

Публікуємо допис автомобіліста без змін:

«От скажіть, шановна наша місцева влада, шо це за Х*ЙНЯ з ДОРОГАМИ?

Я при швидкості 50, плавно гальмуючи та не порушуючи правил, розніс нах*й свою машину як і решта осіб, через дорожнє покриття яке не було нічим бл*ть посипано, хоча я впевнений, що там вже з бюджету видатки на посипання ваше й*бане, пішли мільйони.

Да, простіше буде винити водіїв, через недотримання дистанції і т.д, але хто БУВ НА МОСТІ, БАЧИЛИ, як будучи на гальмі, автомобілі скочувались!!!!

Хто тепер буде ремонтувати машину, оплачувати моє лікування та постраждалих, я вже мовчу про витрачений час, нерви та евакуатора та кошти, через те що ваші Й*БАНІ комунальники, вийшли на роботу ПІСЛЯ МАСОВИХ АВАРІЙ БЛ*ТЬ», – йдеться в дописі.

«Шо це за х*йня з дорогами?» – постраждалий в ДТП на мосту у Луцьку звинувачує комунальників і владу 

Аби домогтися справедливості, чоловік закликає всіх, хто постраждав у масовій аварії, згуртуватися та відстоювати свої права у суді.

Нагадаємо: ввечері 6 січня на мосту на вулиці Рівненській у Луцьку через слизьку дорогу зіткнулись 10 легковиків та одне маршрутне таксі. Внаслідок аварії, за попередньою інформацією, три особи отримали травми та доставлені на обстеження в лікарню (ця к-ть може бути скоригована).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів