Поділитись:

У Нововолинську боржникам відключатимуть воду

Понеділок, 08 січня 2024, 15:34
У Нововолинську боржникам відключатимуть воду

Мешканцям Нововолинської громади відключатимуть водопостачання через борги.

Про це повідомили у КП «Нововолинськводоканал».

Там повідомили, що уряд повернув відключення побутових споживачів через заборгованість за спожиті комунальні послуги (постанова КМУ від 29.12.2023 р. №1405).

«Знову дозволяється відключати через борги за спожиті житлово-комунальні послуги тих споживачів, які проживають у регіонах, де не ведуться бойові дії та які не знаходяться під тимчасовою окупацією. Тож тепер у працівників КП «Нововолинськводоканал» НМР є законодавча підстава відключати боржників від водопостачання.

Найближчим часом споживачам, які боргують за послуги централізованого водопостачання та водовідведення, будуть надіслані попередження про відключячення зі строком, у який вони будуть від’єднані у разі несплати боргів», – йдеться у повідомили.

На 01.12.2023 р. жителі Нововолинської громади заборгували за послуги водопостачання та водовідведення понад 15 мільйонів гривень.

«З огляду на це, звертаємося до боржників із проханням розрахуватися за спожиту воду в повному обсязі, щоб уникнути відключення від водопостачання. Споживачі, котрі опинилися у скрутному фінансовому становищі, завжди можуть реструктуризувати свій борг та сплачувати його частинами.

Маєте питання щодо заборгованості за воду - звертайтеся у робочий час до абонентського відділу КП «Нововолинськводоканал» НМР за телефонами: +380 (3344) 2-48-19, +380 (67) 3320522. Також відстежити інформацію про стан рахунку та заборгованість можна в особистому кабінеті на сайті https://www.nowowod.com.ua/.

Вдячні всім споживачам, які вчасно та в повному обсязі сплачують за послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», – зазначили у комунальному підприємстві.

Нагадаємо: у зв’язку зі зміною Оператора газорозподілу, оплату за послуги з розподілу газу з 1 грудня 2023 року, потрібно здійснювати за новими реквізитами Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів