Поділитись:

Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ

Середа, 21 лютого 2024, 06:32
Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ

Випускники оцінити свої шанси на вступ можуть за допомогою сервісів та реєстрів на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки.

Зокрема, можна переглянути, скільки заяв вступники подали на спеціальність у заклад, який вас цікавить, та скільки з них отримали рекомендації на бюджет.

Ці дані доступні у розділі «Вступ» – «Статистика».

На основі цієї інформації вступники можуть зрозуміти, який конкурсний бал потрібний для обраної спеціальності і чи великою буде конкуренція за місце.

«Проте наголошуємо, що інформація є орієнтовною, адже конкурсні бали та конкуренція змінюються щороку залежно від обсягу держзамовлення, поданих заяв, результатів вступних іспитів», – наголосили у МОН. 

Детальна інструкція — на картках.

Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ Вступ-2024: у МОН розповіли, як випускники можуть оцінити свої шанси на вступ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів