Поділитись:

Мер Луцька Поліщук не може налагодити комунікацію між підрозділами міськради, – депутатка

Середа, 21 лютого 2024, 18:40
Мер Луцька Поліщук не може налагодити комунікацію між підрозділами міськради, – депутатка

Депутатка від фракції Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій повідомила про розбіжності у звітах очільників департаментів фінансів та економічної політики про виконання бюджету і програми соціально-економічного розвитку громади у 2023 році. 

Про це вона написала у себе на фейсбук-сторінці. 

«Сьогодні ми з колегами-депутатами на черговому засіданні сесії слухали звіти очільників департаментів фінансів та економічної політики про виконання бюджету і програми соціально-економічного розвитку громади у 2023 р. І все було б нічого, якби їх звіти не різали очі суттєвими розбіжностями у поданих даних», – зазначила вона. 

За її словами, очільниця департаменту фінансів Лілія Єлова у своєму виступі озвучила, що за 2023 рік на програму підтримки військових частин ЗСУ скерували понад 122 мільйони гривень. В той час, як директор департаменту економіки Борис Смаль по цій програмі дає цифру всього у понад 90 мільйонів гривень.

Далі – на програму розвитку дорожнього господарства відповідно до даних департаменту економіки за 2023 рік витрачено 319 мільйонів, а згідно з інформацією департаменту фінансів на будівництво й реконструкцію доріг пішло 140 мільйонів гривень

«Це лише два приклади розбіжностей, хоча їх у звітах значно більше….», – каже Алла Надточій.

Через це в неї постало питання: «Як же між собою комунікують представники різних підрозділів, якщо їх звіти про одні й ті ж речі – розбігаються?».

«У мене висновок один – тісний зв’язок та співпрацю між підрозділами міської ради не може налагодити міський голова Ігор Поліщук, який так керує містом 4-й рік! А потім ще ображаються, що депутати ставлять надто багато запитань й насмілюються відверто висловлювати своє обурення. Звісно, що так. Адже є через що…..», – додає депутатка «Свідомих». 

Нагадаємо: усі активно обговорюють зарплату мера Луцька Ігоря Поліщука. Цікаво, якщо взяти до уваги інформацію про заробітну плату мерів міст України, де бюджет понад 10 мільярдів, то вона не така висока, ніж у міського голови обласного центру Волині. До слова, бюджет Луцька – 2,98 мільярда, а Ігор Поліщук за 2022 рік отримав 1 млн 054,5 тисячі гривень (майже 88 тисяч щомісяця).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів