Поділитись:

З бюджету Волині хочуть спрямувати 1,5 млн на ТЦК та СП

Четвер, 22 лютого 2024, 17:15
З бюджету Волині хочуть спрямувати 1,5 млн на ТЦК та СП

Обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки звернувся до Волиньради з проханням додаткового фінансування. Профільна комісія задовольнила їх прохання.

Про це інформує Волинська обласна рада.

«Члени постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією розглянули звернення обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо потреби в додатковому фінансуванні», – йдеться у дописі.

Як повідомив начальник сектору соціальних виплат обласного ТЦК СП Віталій Шелуха, центр активно займається заходами мобілізації людських і транспортних ресурсів, що потребує додаткового ресурсного забезпечення. «Будівля ТЦК не відповідає сучасним вимогам системи управління мобілізацією. Це спонукає нас звернутися до обласної ради з проханням про виділення 1,5 млн грн, які необхідні для облаштування приміщень для особового складу та обладнання захищеного пункту управління», - пояснив він.

За підсумками голосування депутати погодили це клопотання. Висновки постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією будуть скеровані обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на луцькому авторинку працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки влаштували рейд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів