Поділитись:

Скільки мільярдів податків сплатили волиняни у 2024 році

Середа, 06 березня 2024, 09:20
Скільки мільярдів податків сплатили волиняни у 2024 році

У січні-лютому 2024 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 2 мільярди 936 мільйонів гривень податкових платежів.

Про це інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«Платники податків Волині спрямували до бюджетів на 399 мільйонів гривень податкових надходжень більше. Ця позитивна динаміка податкових надходжень – переконливий аргумент на користь відновлення ділової активності, втілення нових бізнес-ініціатив і створення робочих місць. А це означає, що Волинь має надійний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що саме сумління та відповідальність представників реального сектору економіки дозволять прогнозувати стабільні податкові надходження надалі.

Тим часом якісні адміністрування та супровід представників реального сектору економіки з боку ДПС, вдосконалення електронних сервісів і можливість виконувати податкові зобов’язання дистанційно дозволяють бізнесу більш ефективно адаптувати господарську діяльність до обставин воєнного періоду.

Довідково:
Із загальної суми залучених податкових платежів в області 1 мільярд 369 мільйонів гривень податків надійшло до місцевих бюджетів.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбникові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів