Поділитись:

У Луцьку продають яскраву велокав'ярню (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 08 березня 2024, 09:19
У Луцьку продають яскраву велокав'ярню (фото)

У Луцьку продають велокав'ярню в яскравому бірюзовому кольорі, яка повністю на ходу.

Відповідне оголошення розмістили на одному з маркетплейсів.

Як зазначили власники, кавова точка підключається до електоромережі через звичайну розетку, підсвічується лампочками, всередині є насос, який подає воду в кран.

«В комлет також входить маленький холодильник, два пітчера, темпер та коврик під нього, маленький льодоген, крісло для сидіння, органайзер, дошка для меню та цін. Також є інстаграм сторінка з фото та підписниками.

Знаходиться в м. Луцьк, можливий огляд.

З приводу обладнання надамо декілька контактів для вибору з гарними пропозиціями оренди кавової машини та кофемолки як за гроші так і за домовленість купувати їхню каву, дуже лояльні умови.

Також надамо контакти постачальників сиропів, фруктових пюре, молока, води, стаканчиків, кави і тд топто всього що потрібно для роботи кав'ярні.

Також підскажемо по питанню ФОП, оренди місця, якщо ви з Луцька.

Цікавий формат не лише для міста а й для зон відпочину: парків, рестпарків, озер з пляжами і тд», – йдеться в оголошенні.

Кав'ярня може перевозитись в інше місто вантажоперевезеннями.

«Продаємо, бо змінилась сфера діяльності і абсолютно немає часу для такого формату бізнесу», – пишуть автори оголошення.

Оголошена вартість 1200 $

У Луцьку продають яскраву велокав'ярню (фото)У Луцьку продають яскраву велокав'ярню (фото)У Луцьку продають яскраву велокав'ярню (фото)У Луцьку продають яскраву велокав'ярню (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку продають затишне кафе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів