Поділитись:

«Укрзалізниця» запустить онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини

Понеділок, 11 березня 2024, 23:49
«Укрзалізниця» запустить онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини

«Укрзалізниця» вже в березні відкриє продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. Раніше квитки можна було придбати лише у касі.

З 18 березня стартує продаж проїзних документів до Австрії, а згодом ця опція стане доступна до Угорщини, повідомила компанія.

Наголошується, що придбати квитки можна буде через застосунок «Укрзалізниці», а для прямого поїзда Київ – Відень потрібно пройти верифікацію акаунту через Дія.Підпис.

Повідомляється, що на другому етапі стануть доступними онлайн-квитки у сполученні Україна – Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ – Будапешт – Відень та Чоп – Будапешт – Відень.

Згодом, кажуть в «Укрзалізниці», але не уточнюють дату, у застосунку стануть доступні прямі сполучення Україна – Угорщина (Мукачево –Дебрецен, Мукачево – Будапешт, Чоп – Захонь).

У компанії попередили, що з 12 березня тимчасово призупинять продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ – Відень – Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня. Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів.

Поїзд №143/146 Відень – Чоп – Відень почав курсувати із 10 грудня минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів