Поділитись:

Риби – картопля фрі, Козеріг – вафлі: дізнайтеся свій смаколик за знаком Зодіаку

Четвер, 14 березня 2024, 02:39
Риби – картопля фрі, Козеріг – вафлі: дізнайтеся свій смаколик за знаком Зодіаку

Астрологи підібрали найкомфортнішу їжу і відповідні закуски з десертами для представників кожного знака Зодіаку. 

Про це розповідає УНІАН

Овен – печиво «Американо»

Овен - перший знак Зодіаку, він особливо конкурентоспроможний і хоче бути номером один у всьому. Ось чому, якби Овни були якоюсь комфортною їжею, вони були б печивом №1 в Америці з класичною шоколадною крихтою.

Тілець – смажений сир

Тільці відомі своєю стабільністю, вони опора для будь-якої групи друзів. Хоча вони багато працюють, вони також легко знаходять час для себе. Вони зачаровані будь-якими ідеями комфорту і розкоші та можуть легко провести цілий день, ніжачись у ванні з ефірними оліями. Хоча комфортна їжа не обов'язково розкішна, насправді вона їх заспокоює. І ніщо не підійде Тільцям так само добре, як смажений сир.

Близнюки – сендвіч з арахісовим маслом і желе (PB&J)

Ці сендвічі нагадують дитячий дух Близнюків. Але ці знаки настільки жадають змін, що один тип сендвіча не може їх відобразити. І добре, що PB&J не завжди означає арахісове масло та желе. У наш час існує так багато вибору варення і горіхового масла; що Близнюкам ніколи не буде нудно.

Рак – курячий суп із локшиною

Якщо Раки чимось і відомі, то це своєю емоційністю та турботою про оточуючих. І класична комфортна їжа, яку з ними можна асоціювати, - це, безперечно, гаряча тарілка курячого супу з локшиною. Як і Рак, курячий суп із локшиною завжди поруч, як у хороші, так і в погані дні.

Лев – смажена курка

Леви люблять перебувати в центрі уваги. І хоча вони є природженими лідерами, це також фіксований знак, і тому класична комфортна їжа для них - та, що не потребує жодних адаптацій чи замін, а також не потребує представлення. І йдеться в даному випадку про смажену курку.

Діва – лазанья Болоньєзе

Ні для кого не секрет, що Діви люблять бути продуктивними. Вони багато в чому підвищують свою самооцінку. Діви надзвичайно організовані та корисні. У Дів немає проблем із виконанням найдрібніших завдань, тому що їм подобається ідея бути частиною чогось більшого, ніж вони самі. І їхня класична комфортна їжа є відображенням цього.

Терези – макарони з сиром

Терези прагнуть гармонії та рівноваги. Відомо, що з цих знаків виходять талановиті художники, дизайнери та декоратори через їхнє почуття симетрії. І цей талант також поширюється і на їхнє особисте життя. Стосунки мають першорядне значення для цих знаків. Ось чому комфортна їжа для Терезів складається з двох основних інгредієнтів.

Скорпіон – темний шоколад

Як правило, Скорпіони мають репутацію одинаків. Вони також асоціюються з темрявою, що цілком логічно, з огляду на те, що вони відомі опівнічники і спокусники. Отже, у темного шоколаду і Скорпіонів багато спільного.

Стрілець – ковбойська запіканка

Стрільці відомі авантюристи Зодіаку. Вони не бояться робити рішучі кроки, навіть якщо це призведе до значних змін для них самих і їхнього життя. Замість страху ці знаки орієнтовані на зростання: кожна можливість, хороша чи погана, - це для них шанс розширити своє розуміння світу. Саме з цієї причини їхні прагнення часто перевершують те, що багато хто вважає можливим. Стрільці заповзятливі, тому, природно, їхня класична комфортна їжа теж. І це ковбойська запіканка, яку готують на основі яловичого фаршу, змішаного з кукурудзою, перцем, беконом, сиром, сметаною та грибним крем-супом.

Козеріг – вафлі

Якщо комусь і потрібні ліки, які дає їжа, так це Козерогам. Козероги відомі трудоголіки Зодіаку, вони чинять на себе великий тиск, щоб домогтися успіху. Тож їм дійсно будуть корисні розслаблюючі вихідні з домашнім сніданком. І чи є що-небудь більш підходяще для цього, ніж солодкий запах вафель вранці?

Водолій – рамен

Водолій понад усе цінує індивідуалізм, і його комфортною їжею має бути страва, яку зазвичай не вважають такою, або, принаймні, не в основній культурі. Ось чому це може бути рамен.

Риби – картопля фрі

Вважається, що Риби, як останні в Зодіаку, успадкували всі життєві уроки, мудрість і смаки всіх попередніх знаків. І звичайно ж, ніхто не встоїть від спокуси поласувати хрусткою картоплею фрі в якомусь бістро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів