Поділитись:

Волинському депутату, який два роки служить у 100-ій бригаді, прийшла повістка (відео)

Четвер, 14 березня 2024, 13:33
Волинському депутату, який два роки служить у 100-ій бригаді, прийшла повістка (відео)

Депутату Волинської обласної ради Андрію Козюрі, який із перших днів повномасштабної війни став до лав ЗСУ, прийшла повістка.

Про це він розповів у відео на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мене наздогнала повістка. Насправді це не жарт. За номером 2778, підписана начальником Луцького районного ТЦК і СП, полковником Миронюком, де мені наказано прибути 26 лютого 2024 року на 9:00 за вказаною адресою. Хочу звернутися до пана полковника. Враховуючи мій зовнішній вигляд, ви розумієте, що я цю повістку проігнорував, не можу її виконати, тому що безпосередньо знаходжуся у зоні бойових дій», – розповів він.

Андрій Козюра назвав роботу Луцького районного ТЦК та СП «трошки проваленою».

«Сумно отримувати такі листи щастя, коли ти другий рік поспіль перебуваєш в лавах Збройних сил України.Сумно, бо два роки вам не вистачило, щоб встановити тих, хто вже мобілізований, а ці списки давно відомі, тих, хто втік з України і ніколи не повернеться – і ці списки є на митниці і в прикордонників, і тих, хто має бути мобілізований», – зауважив військовий.

Він дав кілька порад працівникам ТЦК із проханням виправити ситуацію якнайшвидше.

«Є декілька порад. Забудьте, будь ласка, за недоторканний і особливо цінний генофонд, які тусять по спортзалах, ресторанах, розважаються. Ви мате робити свою роботу належним чином, аби ми мали можливість на відпочинок і на ротацію. Поки ми тут, а ви там, у вас є шанс виправити це, бо я не хочу прогнозувати ситуацію, якби ми так відносились до своєї служби, як ви – де б зараз був ворог і де би були ви. А поки тримаємо стрій, рухаємось до Перемоги. Все буде Україна!», – сказав Козюра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів