Поділитись:

Поляки повністю заблокували рух пасажирського транспорту через ПП «Медика – Шегині»

Середа, 20 березня 2024, 16:23
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Польські фермери повністю перекрили рух автобусів через пункт пропуску «Медика – Шегині» – не пропускають і легкові автомобілі. 

Про це сказав речник Державної прикордонної служби полковник Андрій Демченко, – повідомляє Українська правда.

За додатковою інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, на напрямку пункту пропуску «Медика», навпроти українського «Шегині», польські фермери продовжують масштабувати свої дії з блокування руху транспортних засобів.

За наявною інформацією, вони до 20 години взагалі планують не пропускати автобуси та вантажівки як на в’їзд в Польщу, так і на виїзд.

Окрім цього, вони не пропускатимуть на автошляху і легкові автомобілі в обох напрямках, однак для цієї категорії транспорту, за наявною інформацією, на території Польщі є можливість об’їзду блокадного місця.

За словами Демченка, наразі українські контрольні служби інформують водіїв транспортних засобів про ці обставини. Своєю чергою польська сторона зазначала, що відразу повідомить інформацію у разі зміни ситуації.

Перевізників та громадян, які планують поїздку через цей напрямок на українсько-польському кордоні, просять врахувати дану інформацію.

Нагадаємо: приблизно об 11:00 годині 20 березня польські фермери заблокували рух пасажирських автобусів в пункті пропуску «Медика – Шегині». Планувалося, що вони пропускатимуть по одному автобусу на дві години як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів