Поділитись:

Чи була зрада до розлучення: Соня Морозюк розповіла про стосунки із волинянином Романом Заліпою (відео)

Четвер, 21 березня 2024, 10:26
Чи була зрада до розлучення: Соня Морозюк розповіла про стосунки із волинянином Романом Заліпою (відео)

Художниця Соня Морозюк розповіла про свої відносини з колишнім чоловіком, волинянином Романом Заліпою, з яким вона була одружена до стосунків із Романом Гринкевичем, відомим своєю скандальною репутацією.

Інтерв'ю Соні Морозюк Дмитру Гордону вийшло на YouTube учора, 20 березня.

Нагадаємо, що колишній чоловік Соні Морозюк Роман Заліпа родом з Волині та працює у галузі будівництва. Вони одружилися у грудні 2022 року, а офіційно розлучилися у вересні 2023 року, коли художниця вже була у відносинах з Гринкевичем. Ходять чутки, що саме від колишнього чоловіка у Соні залишився автомобіль «Порше», хоча у соціальних мережах дівчина зазначала, що це авто 2015 року вартістю 33 тисячі доларів і було придбане за її власні кошт

В інтерв'ю Гордон запитав Соню Морозюк, чи зраджувала вона своєму колишньому чоловіку.

«Я б не казала таких гучних слів, типу зраджувала, я нікого не зраджувала, в мене був шлюб, ми завершили стосунки, але, на жаль, ви розумієте, що через війну багато розлучень і розірвати шлюб офіційно - це займає якийсь проміжок часу. Стати в чергу, дається певний термінна те, щоб ви там щось налагодили, це процес, але паралельно я ні з ким стосунки не будувала. Я завершила ці стосунки, почала інші, отак все і траплялось. Паралельно я ніколи ні з ким не зустрічалась, тому що ну це не моя історія взагалі».

– А чому розійшлися з Романом з Волині? Він від вас пішов чи ви від нього?

– Ми прийняли таке рішення завершити стосунки, я не буду вдаватися в подробиці, але ну так сталось... На жаль чи на щастя, не знаю, але так сталось.

Блогер Богдан Безпалов стверджував, що Соня Морозюк раніше таємно зустрічалась з братом заступника міністра економіки. Дмитро Гордон запитав у Соні про ці стосунки.

Більше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів