Поділитись:

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж)

Автор: Ольга Зейлик |
Понеділок, 25 березня 2024, 17:27
Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж)

Центру Дія.Бізнес у Луцьку виповнився 1 рік. За цей час там сталося безліч крутих подій, тисячі людей не тільки знайшли корисні контакти, пройшли навчання, а й стали на крок (а хтось і на декілька стрибків) ближче до своєї мети у власній справі.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» завітали на святковий нетворкінг, де почули про успіх центру і його команди.

Керівник Максим Шуляка розповів про те, яким був цей рік для центру, а також поділився масштабними планами.

Керівник центру Дія.Бізнес у Луцьку Максим ШулякаКерівник центру Дія.Бізнес у Луцьку Максим Шуляка
 

«Ми стартували з потужною швидкістю саме тоді, коли розпочалася національна програма «Відважна». За цей рік ми встигли провести понад 200 подій, завдяки нам і акселераційним програмам підприємці змогли отримати сумарно понад 3 мільйони гривень грантової підтримки.


«Відважна», «Початок» і «Власне» – саме ці програми ми уже встигли провести. У кожній з них брало участь від 15-ти до 70-ти людей. А загалом за рік центр відвідало понад 7 200 людей, це говорить про дуже хороші результати, адже наш зал розрахований на 45 людей», – каже керівник луцького центру.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж)

Чим же особливий цей центр у Луцьку?

Зазначимо, що існує 14 центрів Дія.Бізнес. Кожен з них дуже різний, бо, як каже Максим Шуляка, все залежить від команди.

«Є єдина концепція, але команда формує і настрій центру, і події, які тут відбуваються. Люди, які до нас приїжджають з інших міст кажуть, що у нас дуже домашня, затишна і приємна атмосфера. А ще всі хвалять наш сервіс і підхід до людей», – пояснив очільник.

План мінімум на майбутнє, за словами директора, перевиконати цей рік.

«Я насправді думаю, що наступного року у нас вийде ще більше. За рік діяльності у нас практично повністю змінилася команда», – додав Максим Шуляка.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) 

Команда й справді тепер має нові обличчя, а попередні працівники, хоч і пішли своїм шляхом, та зізнаються: центр Дія.Бізнес у їхньому серденьку назавжди.

Один з засновників центру Вадим Махомед переконаний, що наступний рік для центру буде ще потужнішим.

Один з засновників центру Вадим МахомедОдин з засновників центру Вадим Махомед
 

«Якщо глянути навколо, тут зібралися підприємці, центр Дія.Бізнес обростає нетворкінгом, соціальними й економічними зв'язками. Тут створюються нові великі проєкти, колаборації. 

Я впевнений, що наступний рік буде потужнішим, аніж попередній, бо процеси стали уже відлагоджені, тому що стало зрозуміло, яким чином рухатися, де були слабкі місця і як їх підсилити», – зазначив співзасновник.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж)

Колишня керівниця центру, а сьогодні керівниця нового проєкту платформи Алгоритм дій – АБО АБО Тетяна Зубрик розповіла нам, що первинною метою створення цього центру було формування цілісної бізнес-спільноти у Луцьку.

«За рік ми дійсно дуже багато зробили. Спочатку наша місія була – збудувати цю сталу бізнес-ком'юніті, якої у Луцьку не було. Існували окремі бульбашки і наша мета була це все об'єднати. Більше семи тисяч відвідувань за рік – я вважаю дуже високим показником, який вказує на те, що цей проект цікавий лучанам.

Колишня керівниця центру Дія.Бізнес Тетяна ЗубрикКолишня керівниця центру Дія.Бізнес Тетяна Зубрик
  


Як представник «Алгоритму дій» скажу, що ми будемо просто продовжувати цю роботу і в інших проектах також, щоб підсилювати проект центру Дія.Бізнес.


На мою думку, найбільш важливий результат – це те, що на базі центру було дві великих акселераційних програми, на яких Луцьк зайняв призові місця і наші підприємці отримали гранти. Це дуже великий показник, бо ми наймолодший центр», – каже Тетяна.


Аліна Саць та Анна Чміль – представниці «Технічного бюро АСКІЛЛ», експертки з розробки та впровадження системи НАССР, систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, а також сертифікації виробництва та продукції. Вони є активними відвідувачками та спікерками центру й уже неодноразово ділилися досвідом. Експертки вражені ростом і розвитком діяльності центру.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) 

«По тому, наскільки багато різноманітих тем було покрито, я думаю, що центр Дія.Бізнес змінився суттєво. Дуже багато нових напрямків по маркетингу, тікток-індустрії, навіть про зйомки фільмів був захід...

Це все дуже круто, бо у нас в місті такого центру, де можна було б розвиватись і спілкуватися тим людям, яким це цікаво, у нас не було. Тому те, що Дія.Бізнес розвиває у Луцьку таку спільоту, я вважаю дуже великим досягненням для нашого міста», – поділилася представниця «Технічного бюро АСКІЛЛ» Аліна Саць.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж)  

«А я хочу звернути увагу, що на першу лекцію, з якою ми виступали у центру Дія.Бізнес у Луцьку в травні минулого року, приходили бізнес-початківці, студенти, викладачі. А нещодавній захід у лютому про експорт відвідали переважно уже діючі бізнесмени. Це є великий ріст аудиторії», – додала Анна Чміль.

Привітати центр Дія.Бізнес у Луцьку прийшли і засновниці бренду здорової їжі «Good Mood Food» Ольга Берестюк та Діана Познякевич, які є учасницями двох акселераційних програм і відвідувачками багатьох подій у центрі. Вони поділилися інсайтами, які винесли після року разом з командою центру Дія.Бізнес у Луцьку.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) 

«Тут я зрозуміла, що важливо ділитися своїм досвідом, не боятися. Бо ми спочатку були дуже здивовані тим, що нас покликали провести свою лекцію. Нам здавалось, що це ще ми маємо ходити і вчитися. Але насправді побачили повну залу натхненних людей, які уважно слухали наш досвід і зрозуміли: те, що для нас зараз ж нормою, для тих людей є мрією. Дуже класно і цінно ділитися з іншими своїм досвідом, не боятися», – розповіла Діана Познякевич.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж)  

«Мій інсайт у тому, що треба бути відкритим усьому новому, новим людям, новим знайомствам. Ми для себе знайшли щонайменше 10 цільових актуальних контактів: юристи, маркетороги, інші корисні для співпраці люди...

Всі, хто хвилюється, сумнівається, чи йти у центр Дія.Бізнес, ми вас надихаємо і закликаємо йти і знайомитися з новими людьми, а також бути причетним до розвитку підприємництва в Україні, до розвитку свого життя і вцілому до наближення перемоги», – додала Ольга Берестюк.

Тут, у центрі Дія.Бізнес кажуть, що немає меж нашим можливостям, доки ми діємо і мріємо разом. Тож разом ця завзята спільнота планує і далі виводити наше місто на новий, кращий рівень і показувати Україні, що таке топ.

Нагадаємо: ми також писали про перший рік центру Дія.Бізнес у Луцьку в цифрах.

Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) Неймовірні результати і нова команда: центру Дія.Бізнес у Луцьку – 1 рік (фоторепортаж) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів